't Duvelke
Geniet van onze wild suggesties in ons volledig vernieuwd restaurant. Wij staan ook in de Michelin gids 2014 - p 398 (Londerzeel)
Vieren wij samen Kerst en Nieuwjaar - zie onder De Kaart (na de wildsuggesties).

De filosofie van ons restaurant is semi-gastronomisch, vers én betaalbare prijzen!

Semi-gastronomisch

Zonder de uitstraling te willen halen van gerenommeerde huizen (met of zonder sterren) dissen wij gerechten op die minder vaak voorkomen op het menu van de meeste restaurants: sint-jacobsschelpen, zeetong, zeebaars, paardensteak, op lage temperatuur gegaarde kabeljauw.

Onze jonge kok Kevin kan daarbij zijn ervaring in de grote huizen laten renderen: hof van cleve, comme chez soi, chez michel, la grille aux herbes d’évan.

Vers

Al onze producten zijn dagvers (geen diepvries) en huisgemaakt: van onze broodjes, over de zelf gesneden frietjes tot de foie gras,…

Betaalbare prijzen

Wij willen op lange termijn onze klanten behouden én plezieren en daarom hanteren wij prijzen die meestal net iets onder de prijzen liggen van wat men op restaurant zou verwachten.

Taxi service

15 euro voor heen én terugreis in een straal van 15 km - zie 'info'